Gellak


Wat is gellak: Gellak is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. Kort gezegd is het een soort nagellak die 2 weken blijft zitten zonder chippen en die gelijk droog is nadat je het hebt aangebracht. Gellak blijft gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. 
 
Hoe wordt gellak aangebracht: gellak wordt aangebracht als een lak zonder dat uw eigen nagels eerst gevijld moeten worden. (De nagels dienen wel licht gebuft te worden) De gellak moet drogen onder een UV-lamp dus u heeft daarna geen droogtijd. Na de behandeling kunt u gelijk alles doen, zonder dat u uw nagels beschadigt. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven! De gellak van het merk EVO dat gebruikt wordt in de studio is van Bio Sculpture 
 
Gellak is te verwijderen in ca. 15 minuten! Dit kunt u thuis zelf ook eenvoudig doen, waardoor u hiervoor niet speciaal naar uw nagelstyliste hoeft.  
 
       
                 Afbeelding invoegen