Shellac

De nieuwste innovatie op nagelgebied is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe service!
Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen.
 
Wat is Shellac: Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. Shellac blijft gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. Het is ook geweldig voor op uw teennagels waar u er wekenlang plezier van heeft.
 
Hoe wordt Shellac aangebracht: Shellac wordt aangebracht als een lak zonder dat uw eigen nagels eerst geviijld moeten worden. De Shellac moet drogen onder een UV-lamp dus u heeft daarna geen droogtijd. Na de behandeling kunt u gelijk alles doen, zonder dat u uw nagels beschadigt. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!
 
Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Dit kunt u thuis zelf ook eenvoudig doen, waardoor u hiervoor niet speciaal naar uw nagelstyliste hoeft.  Afhalen van Shellac is net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een ge?ntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar! GET SHELLACKED: Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd. HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, die de welbekende nagellak problemen overwint! Say Hello to Shellac